info@willsoor.ro

(Stoc epuizat) Cămașă bărbătească slim-fit în carouri albastre și roșii cu guler clasic 16755

(Stoc epuizat) Cămașă bărbătească slim-fit în carouri albastre și roșii cu guler clasic 16755

4.0 (0 Notă)

Cămașă slim fit atemporală pentru bărbați .. Mai mult

Cămașă bărbătească slim-fit în carouri albastre și roșii cu guler clasic 16755

Cămașă pentru bărbați cu croială conică. Croiala slim fit a cămășii flatează silueta, iar mânecile lungi sunt ideale atât pentru ocazii formale, cât și pentru ocazii casual. Tehnologia cu două straturi de fibre a fost utilizată pentru a reduce cutele și încrețiturile.

Datorită aspectului său natural și confortului, cămașa din bumbac se potrivește unei varietăți de stiluri și ținute, devenind o piesă esențială pentru fiecare garderobă. Această cămașă nu numai că vă va face să arătați minunat, dar vă va oferi și un grad ridicat de confort și încredere. Bumbacul este moale și plăcut la atingere, asigurând o purtare confortabilă pe tot parcursul zilei. Materialul este durabil și poate rezista la spălări repetate, ceea ce prelungește durata de viață a cămășii.

Cămășile cu guler clasic sunt ideale pentru noduri mici de cravată.

Material: 100% bumbac

Parametri

Brand-uri: Willsoor
Guler: clasic (kent)
Culoare: albastru
Manșete: Nasturi
Mânecă: Lungă
Croieli: slim fit
Model: cadrilat
Colecție: Willsoor Londra
Material: 100% bumbac
Sex: Bărbați

Tehnologie

Cămăși Slim Fit

O cămașă slim fit, cu mâneci lungi, două cusături în spate și manșete cu nasturi va scoate în evidență silueta, prin urmare o recomandăm bărbaților cu un corp atletic. Cu toate acestea, ele sunt adecvate să fie purtate la birou sau la ocazii mai puțin oficiale.

Slim Fit košile

Guler clasic

Gulerul clasic KENT rigidizat este folosit în general la toate tipurile de cămăși - de afaceri și de petrecere a timpului liber deopotrivă. Din cauza porțiunii înguste din față, este recomandat să se folosească noduri mai mici.

Gulerul clasic îi va complimenta pe cei cu caracteristici faciale ovale.

Klasický límec

100% bumbac

100% bumbac înseamnă că aveți garanția unui material complet natural și a unui confort ridicat. Țesătura foarte moale, delicată și foarte aerisită va oferi o senzație de prospețime pe parcursul zilei întregi.

Bumbac 100%

Newsletter

Vrei 20 lei REDUCERE la prima ta achiziție? Abonează-te la newsletter-ul nostru Willsoor.