info@willsoor.ro

(Stoc epuizat) Cămașă clasică cu mânecă scurtă bărbați Londra (înălţime 176-182) 7913, culoare albastră, cu reglare 2W Plus

(Stoc epuizat) Cămașă clasică cu mânecă scurtă bărbați Londra (înălţime 176-182) 7913, culoare albastră, cu reglare 2W Plus

4.0 (0 Notă)

Cămașă albastră pentru bărbați cu mânecă scurtă și guler clasic. .. Mai mult

Cămașă clasică cu mânecă scurtă bărbați Londra (înălţime 176-182) 7913, culoare albastră, cu reglare 2W Plus

Cămașă clasică pentru bărbați cu mânecă scurtă, guler clasic, culoare albastru deschis. Are un buzunar și firul a fost tratat cu tratamentul 2W Plus pentru a reduce încrețirea.

Material: bumbac 100%

Parametri

Brand-uri: Willsoor
Guler: clasic (kent)
Culoare: albastru
Mânecă: Scurtă
Croieli: clasică
Model: neted
Colecție: Willsoor Londra
Material: 100% bumbac, 2W plus
Sex: Bărbați

Tehnologie

Guler clasic

Gulerul clasic KENT rigidizat este folosit în general la toate tipurile de cămăși - de afaceri și de petrecere a timpului liber deopotrivă. Din cauza porțiunii înguste din față, este recomandat să se folosească noduri mai mici.

Gulerul clasic îi va complimenta pe cei cu caracteristici faciale ovale.

Klasický límec

100% bumbac

100% bumbac înseamnă că aveți garanția unui material complet natural și a unui confort ridicat. Țesătura foarte moale, delicată și foarte aerisită va oferi o senzație de prospețime pe parcursul zilei întregi.

Bumbac 100%

2 W Plus

2 W Plus este o tehnologie avansată care previne scămoșarea materialului. Datorită aranjamentului de fibre, țesătura este foarte moale, dar durabilă și ușor de curățat. Cămășile tratate cu tehnologia 2 W Plus sunt de o calitate înaltă și vor menține un aspect perfect pe tot parcursul zilei.

2 W Plus

Newsletter

Vrei 20 lei REDUCERE la prima ta achiziție? Abonează-te la newsletter-ul nostru Willsoor.