info@willsoor.ro

Program de afiliere

Se pune pe site-ul, publicitatea noastră și de a face bani!

Preocupat de moda, de afaceri sau de stilul de viață, aveți site-ul dvs. și doriți să câștige niște bani? Apoi , cu siguranță , nu ezitați să se alăture programului nostru de afiliere! Willsoor oferă cea mai mare colectie de camasi premium de pe piața cehă, tăieturi moderne slim fit, succesiune de afaceri formale și dimensiuni foarte mari. În plus față de tricouri în pulovere E-shop din fire de calitate, o mare varietate de cravate, papioane și alte accesorii. Vă garantăm ați avut o mulțime de materiale care pot promova și asigura o nouă sursă de venit!

Comisionul se calculează din achiziții pe e-shop Willsoor.cz care transporta vizitatorul care vine prin bannere afiliat, link-uri, buletine de știri, posturi de pe rețelele sociale și așa mai departe. Pentru fiecare astfel de realizat și completat ordinul vom fi plătit un comision de 9% din prețul de cumpărare.

Suntem un brand stabilit, cu o mulțime de clienți regulate. Cum putem realiza acest lucru?

 1. În plus față de clienții dimensiunea opta pentru tricouri și în funcție de înălțime = tricouri personalizate pentru prețul de îmbrăcăminte
 2. Satisfacția revoluționară garantată - în cazul în care cămașa nu, nu e-shop și a lua liber va veni la casa ta
 3. Cadou de ambalaj toate gama standard
 4. 10% reducere pentru clienții fideli

Tu du-te în ea cu noi? Aceste cifre ar putea fi de interes:

 • 9% comision la cumpărare finalizat
 • peste 1000 de modele de tricouri din actualul sezon
 • 94% satisfacție a clienților ( 196 comentarii )
 • Rata de conversie de peste 1,8%
 • prezență de peste 250 UIP zilnic
 • Cookie-uri de 45 de zile
 • Să devină o parte a echipei noastre externe și de a muta impreuna din nou Willsoor brand un pas mai departe. Camasa are in dulapul ei practic în fiecare cameră de expansiune este , prin urmare , în esență , nelimitat. ÎntindeŃi produsul nostru vom oferi aceste eforturi bogat răsplătite!

  Face bani cu noi acum!

  Alăturați - vă rețelei de afiliere programul nostru Dognet.cz și câștiga imediat. Pentru fiecare achiziție finalizată vom plăti 9% din ordinele!

  > ÎNREGISTRARE GRATUIT

  Newsletter

  Vrei 20 lei REDUCERE la prima ta achiziție? Abonează-te la newsletter-ul nostru Willsoor.