info@willsoor.ro

ALEGE CĂMAȘA POTRIVITĂ PENTRU LECȚIILE DE DANS PENTRU BALUL DE ABSOLVIRE

Sărbătorile se apropie de sfârșit, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii morocănos. În ciuda faptului că va reîncepe școala, ai putea să-ți fixezi ca obiectiv luarea de lecții de dans pentru balul de absolvire, care va începe în Septembrie. Este foarte posibil să nu știi la ce să te aștepți, așa cum se prea poate să-ți fi dat seama. Desigur, va fi vorba despre multă distracție și pentru mulți dintre voi poate fi chiar primul eveniment social de seară (de gală). De aceea, s-ar putea să apreciezi cele câteva sfaturi utile pe care ți le vom oferi, despre alegerea unei cămăși potrivite pentru dans. Grație sfaturilor noastre vei arăta foarte bine și te vei asorta cu partenera ta de dans. În acest mod o să arătați ca un cuplu perfect.

Lecțiile de dans pentru balul de absolvire nu sunt doar despre un costum închis, pantofi confortabili și mănuși albe. În regulă, nu am menționat încă nimic despre papionul care trebuie să arate drăguț sau cravată ori de perechea de șosete asortate la costum. Pentru fanii șosetele moderne cu profil jos, acestea s-ar putea să le pară asemănătoare jambierelor de la fotbal. Trebuie să știi că, în conformitate cu eticheta comună, este important să nu lași părți neacoperite de piele de la călcâi și din gambă, atunci când stai așezat. Acum să se întoarcem la cămașă.

1. CĂMAȘA ALBĂ

Cea mai simplă alegere pentru lecțiile de dans este o cămașă bărbătească albă (fără model - netedă). Culoarea alb este una absolut versatilă, așa că poți combina cămașa cu o cravată sau un papion de orice culoare și vei arăta grozav. Dacă îți vei opta pentru o cămașă albă, alege o cravată sau un papion care este colorat și care se asortează cu rochia partenerei tale. În acest caz, deja ai o bilă albă, ceea ce înseamnă că partenera ta va aprecia, cu siguranță, acest gest. Mai mult decât atât, o să arătați în mod indubitabil precum un cuplu perfect, nu numai pe ringul de dans.

2. CĂMAȘA COLORATĂ

Culoarea alb ți se pare plictisitoare? Atunci alege o cămașă colorată! Dar, ține minte - cămașa trebuie să fie într-o singură culoare și fără model (netedă). Poți opta pentru culoarea ta preferată sau pentru una care să se asorteze cu rochia de dans a partenerei tale...însă, deja știi lecția această :) O combinație foarte eficientă este cea dintre o cămașă în aceeași culoare cu cravată/papionul (nu exact aceeași) - de exemplu, o cămașă într-o nuanță deschisă cu o cravată/papion închis la culoare. Grație acestei combinații cravată/papionul tău va ieși, cu adevărat, în evidență.

3. MANȘETELE

Pentru a fi sigur, trebuie să spunem, în conformitate cu regulile etichetei sociale, un costum trebuie să fie întotdeauna purtat cu o cămașă cu mânecă lungă. Nu, nu ne pasă dacă ai văzut altceva, la altcineva, în altă parte, etc. Dar, din moment ce alegerea ta nu este limitată în această privință, poți decide dacă vei opta pentru o cămașă cu manșete clasice cu nasturi sau pentru o cămașă cu manșete cu butoni. Ce sunt aceștia? Butonii sunt niște nasturi decorativi, care arată precum niște bijuterii luxoase și care sunt comercializați în mod separat.

4. CROIALA CĂMĂȘII

Ești surprins de cât de multe opțiuni ai la dispoziție atunci când îți alegi o cămașă? Vom mai adăuga câteva în plus. De fapt, numai vreo două. Atunci când discutăm despre croiala cămășii, poți alege pentru o croială clasică, dreaptă. Este convenabilă pentru bărbații care au câteva kilograme în plus sau care apreciază confortul și spațiul mai mult decât suficient. O cămașă cu o croială slim este mult mai potrivită pentru bărbații care au o silueta slabă sau care vor să se asorteze la o rochie mărimea regular. Va evidenția umerii și va subția talia, din punct de vedere optic, astfel încât să arăți cu adevărat foarte bine.

5. FORMA GULERULUI

Ultimul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este forma gulerului. Dacă ai un gât lung și îngust, alege o cămașă cu un guler mai înalt și mai larg. În cazul în care gâtul tău este scurt și îndesat, atunci alege o cămașă cu un guler jos și îngust. Grație acestui element, gâtul lung va arăta mai scurt, iar cel care este îndesat va arăta mai alungit, din punct de vedere optic. Papionul este, de asemenea, mai potrivit pentru o cămașă cu un guler tip smoching (gulerul ridicat cu vârfuri mici) și cu o cămașă care are plachetă acoperită (cămașa cu nasturi în jos, ascunși).

Așadar, cam asta este. Nu te vom mai deranja cu alte aspecte. Dacă ne vei urma sfaturile de mai sus, în mod cert vei excela în timpul lecțiilor de dans pentru bal. Cu siguranță că vei face o impresie perfectă partenerei tale de dans. Dar, dacă nu ai una deja, în mod cert o să găsești câteva care vor fi dornice să danseze cu tine. În plus, prin alegerea cămășii potrivite, de asemenea, ii vei mulțumi pe părinții tăi și pe restul familiei. Aceștia vor fi mândri de tine, în mod sigur.

Acum, arunca o privire asupra ofertei uimitoare de cămăși bărbătești de la Willsoor. Vei aprecia în mod sigur calitatea acestui brand de familie nu numai în timpul lecțiilor tale de dans.

Newsletter

Vrei 20 lei REDUCERE la prima ta achiziție? Abonează-te la newsletter-ul nostru Willsoor.