info@willsoor.ro

CUM SĂ ÎȚI ALEGI CĂMAȘA PENTRU NUNTĂ

Ziua cea mare se apropie. Poate că nu ai realizat încă, dar nunta este una dintre cele mai importante zile ale vieții tale. Îți vei aminti în dese rânduri de această zi specială, nu doar atunci când te uiți prin albumul cu poze de la nuntă. Oricum, albumul de la nuntă îți va reaminti întotdeauna și cum ai fost îmbrăcat atunci când ai fost ginere, dar și cum tu și mireasa ați făcut impresie.

În calitate de mire vei fi în centrul atenției. Nu numai mireasa se va uita la tine, dar și părinții tăi, rudele și prietenii care vor fi acolo. În plus, fotograful și cameramanul vor surprinde pe peliculă aproape fiecare dintre pașii tăi.

De aceea este important să alegi o ținută în care să arăți perfect și care să te pună în valoare în ziua nunții. În același timp, trebuie să te simți confortabil în această ținută, fiindcă ziua nunții va fi una lungă și solicitantă. Cum crezi că vei reuși să obții toate aceste rezultate?

COSTUMUL ESTE DOAR ÎNCEPUTUL

Deja ai costumul de nuntă. Majoritatea bărbaților nu subestimează modul de selectare a costumului, deoarece acesta este, cu siguranță, cel mai vizibil aspect al ținutei mirelui. Cu toate acestea, la fel de importantă este și alegerea cămășii. O cămașă care a fost aleasă într-un mod inadecvat va strica întreaga impresie creată de costum. Mai mult decât atât, va fi și incomodă pentru tine. Așadar, cum îți alegi cămașa care să te facă să arăți impecabil și să te simți confortabil?

CULOAREA CĂMĂȘII

Vom începe cu culoarea cămășii. Dacă te vei căsători într-o biserică sau într-o capelă, ar trebui să îmbraci o cămașă clasică, de culoare albă. Se potrivește perfect cu acele costume închise sau ușor deschise (de zi - gri, crem, alb, etc.). În conformitate cu precizările specialistului în etichetă, cămășile roz și crem sunt, de asemenea, potrivite. Dacă te vei căsători într-un mediu mai puțin formal, de exemplu, într-un parc sau pe o pajiște, etc, poți alege o cămașă într-o altă culoare. De exemplu, o cămașă albastru deschis sau purpurie, va fi la fel de eficientă. Cămașa pentru nuntă trebuie să fie întotdeauna netedă - fără niciun model.

Cămașa trebuie să se potrivească cu rochia de mireasă. O cămașă crem alăturată unei rochii de mireasă albe, în mod cert nu o să arate bine. În cazul în care vei opta pentru o cămașă colorată, vei potrivi culoarea de la batistă cu rochia miresei și vei arăta prin aceasta că ești un fan al modei. Dacă cineva dorește să îți asortezi hainele la culoarea decorațiunilor mesei de nuntă, nu îi permite acest lucru. Ținuta ta de nuntă nu are nimic de-a face cu nuanța sau culoarea pânzei de pe masă. Tu și mireasa sunteți singurii care sunt cei mai importanți la nuntă.

Svatební košile barva

CROIALA CĂMĂȘII

Croiala cămășii este foarte importantă. Mai înainte de toate poți alege între o croială clasică, dreaptă (regular) și una modernă, slim. Dacă ai ceva kilograme în plus, este de preferat o cămașă cu o croială clasică. Te vei simți confortabil în aceasta și, în plus, îți va ascunde acele părți pe care nu îți dorești să le arăți. În cazul în care ești o persoană mai slăbuță și folosești obiecte vestimentare cu o măsură normală, croiala slim este alegerea perfectă pentru tine. Cămașa nu va atârna pe silueta ta. Aceasta va imită forma siluetei tale și îți va evidenția proporțiile masculine.

Střih svatební košile

Nu uita să optezi pentru un tip potrivit și în ceea ce privește gulerul și forma gulerului cămășii. Dacă vei avea o cravată clasică sau una elegantă, alege între un guler clasic Kent și unul ceva mai ascuțit (care se mai numește și tip rechin, Italian sau Franțuzesc). Încearcă să eviți gulerul care cade în jos și se închide cu nasturi, care este mai potrivit pentru serviciu și activități de relaxare și la care, în mod obișnuit, nu se poartă o cravată. Un papion poate fi combinat cu un guler rigid de smoching sau cu un guler clasic Kent. Va arăta frumos și pe o cămașă care are o deschidere ascunsă ( o închidere ascunsă).

În conformitate cu ghidurile de modă, un guler tip rechin cu deschidere mare este potrivit pentru un chip alungit, în timp ce tipul cel mai potrivit de guler pentru un chip rotund este un guler îngust Kent. Poți, de asemenea, să alegi și înălțimea gulerului. Dacă ai un gât lung, un guler înalt îl va scurta din punct de vedere vizual. Pe de altă parte, un gât scurt poate fi extins, din punct de vedere optic, cu ajutorul unui guler scurt.

Camasi pentru nunta - guler

Cămășile sunt purtate, în mod obișnuit, cu o închidere clasică, în jos, cu nasturi. Cu toate acestea, o nuntă este un eveniment cu totul și cu totul special. De aceea, ar fi indicat să optezi, mai degrabă, pentru o cămașă cu manșetă dublă, cu butoni. Grație acesteia o să arăți solemn și fermecător. Dacă ai luat în considerare o cămașă cu mânecă scurtă, uită rapid de această idee. Costumul va fi purtat întotdeauna cu o cămașă cu mânecă lungă.

Manseta

MATERIALUL CĂMĂȘII

În afara culorii și a croielii cămășii, mai există un element la fel de important. Dacă dorești să arăți perfect și să te simți confortabil nu subestima selectarea cămășii după materialul din care este confecționată. Cu cât mai mult bumbac conține materialul, cu atât mai respirabilă este cămașa, ceea ce înseamnă că nu vei transpira atât de mult. Oricum, materialul 100% din bumbac are tendința de a se încreți ceva mai mult. De aceea, ideal ar fi să optezi pentru o cămașă cu un nivel ridicat al procentului de bumbac (70% sau mai mult) și cu un adaos de poliester. O astfel de cămașă este suficient de respirabilă, plăcută la atingere și, cu siguranță, va avea mai puține încrețituri.

Ei bine, acum o să știi cum să îți alegi cămașa care o să te facă să strălucești și să te simți comod în ziua cea mai specială a vieții tale. Analizează vasta ofertă de cămăși bărbătești de la Willsoor și alege-o pe cea care ți se potrivește perfect!

EXTRA PONTURI

Dacă dorești să scoți și mai mult în evidență aspectul solemn și elegant al ținutei tale de nuntă, optează pentru o vestă formală la costum. Uită de cravata clasică. Îndreaptă-ți atenția către o cravată formală, un papion sau o eșarfă tip cravată. Cireașa de pe tort sunt butonii de manșetă care sunt asortați la celelalte accesorii, precum catarama de la curea, inelul, etc. Îmbunătățește aspectul sacoului de la costum cu o batistă de buzunar. Poți opta pentru una albă, care este universală și suficient de formală. De asemenea, poți alege o altă culoare pentru a-ți demonstra individualitatea.

Newsletter

Vrei 20 lei REDUCERE la prima ta achiziție? Abonează-te la newsletter-ul nostru Willsoor.