Willsoor / De ce să alegeți cămăși Willsoor

De ce să alegeți cămăși Willsoor

CĂMĂȘI DE CALITATE PENTRU ORICE OCAZIE

Willsoor este un brand premium care oferă produse de calitate, precum cămăși, bluze, sacouri și accesorii. Colecția noastră oferă cămăși formale și pentru momente casual, acoperind astfel nevoia pentru orice tip ocazie.

WILLSOOR se prezintă de mai bine de 10 ani cu un design modern, un proces de fabricație actualizat și materiale de calitate. Serviciile cu clienții sunt profesioniste, iar fiecare produs este expediat frumos, împachetat sub formă de cadou, de aceea spunem că o comandă realizată pe site-ul nostru este o experiență.

Clienții noștri recunosc aceste lucruri și de aceea revin mereu - vino și tu alături de clienții fericiți Willsoor și revendică-ți cardul VIP WILLSOOR!

CĂMĂȘI WILLSOOR ÎN LONDRA ȘI BUDAPESTA

Clienții Willsoor se află în toată Europa, deoarece site-ul este tradus în mai mult limbi, printre care și engleza. Cămășile brandului nostru pot fi găsite în garderobe din UK, vestul, estul și centrul Europei.

Stocul Willsoor nu are dimensiuni standard. Fie că vreți cămăși mari, cu mâneci foarte lungi sau gulere late, la noi le veți găsi.

ACTIVITATEA DIN ATELIERUL WILLSOOR

CROIT PERFECT FĂRĂ PREȚURI DE PRODUSE „LA COMANDĂ”

Experiența de ani de zile din domeniu ne-a indicat că majoritatea preferă cămăși care pică perfect pe corp, fără să fie necesară intervenția unui atelier de croitorie. Astfel, cămășile Willsoor sunt descrise după mărimile convenționale (41, 42 etc.), însă și după înălțimea unei persoane. Astfel se asigură compatibilitatea perfectă, fără să mai fie necesară prelucrarea ulterioară.

100% SATISFACȚIE GARANTATĂ

Pentru a ne asigura de satisfacția dumneavoastră, vă garantăm o perioadă de 14 zile pentru retururi și schimburi.

  • Dacă nu vă place produsul WILLSOOR, nu este mărimea potrivită sau pur și simplu nu agreați modelul și doriți să-l returnați, contactați departamentul dedicat clienților sau completați formularul de Retur/Schimb aici și vom reveni cât de curând posibil! Astfel, procesul de cumpărare de pe Willsoor este lipsit de griji.

ÎMPACHETĂM PRODUSELE PRECUM CADOURI!

Fiecare cămașă și accesoriile sunt împachetate în cutii elegante, sub formă de cadouri.

GAMA WILLSOOR CONȚINE NU DOAR CĂMĂȘI

Cămășile de calitate pentru femei și bărbați nu sunt singurele produse din gama noastră. Pentru confortul dumneavoastră și un stil gândit în detalii, puteți cumpăra eșarfe, cravate, portofele, curele 100% piele, naturale, pulovere și alte produse.

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL